En kändis på plats

Hej vännen, är du redan ute i solskenet? Jag har inte ens kommit ur nattasärken, allt tar sin tid liksom. Igår umgicks jag med 50 snygga brudar på APS i Halmstad. Det var modevisning, vinster, findryck och röda mattan fotografering.

Under kvällen kom många fram och ville prata med mig och fråga en massa. En vacker tjej sa;
– Inte visste jag att det var en kändis här!
– Å var då frågade jag, och började leta
Då skrattade hon hjärtligt, skakade på huvudet och klappade mig på axeln, sen gick hon. Jag fattade verkligen inte vad som var roligt, vilken viktig person hade jag missat?

Jag letade efter kändisen hela kvällen men såg ingen. När jag och Micke körde hem frågade jag honom vem kändisen var. Då skrattade han högt och berättade hur jag hade blivit presenterad (när jag var på toa) som Sveriges största mammabloggare (NOT) och att jag hade en halv miljon besökare om dagen (NOTNOTNOT). Tro fasiken dom tittade!

Förlåt alla ni som var där och trodde att ni umgicks med en superstorbloggare! Men Femme som portal har en halvmiljon besök i veckan =). Fast det var ju skoj att jag fick vara superkänd för en liten stund i alla fall. Ni skulle sett mig nu, sminket ligger på kinderna och tudorna hänger i nattasärken.

image

Ser ni, foten är bättre! WOOP WOOP Idag kan jag dansa tango

Om kvällen kommer det mera, men nu ska jag rätta till burret i håret och gå ut <3

  1. Är i SIde och bara njuter 🙂 sitter på balkongen och svettas över en drink!! Bara så du vet liksom 😉 Kramen

  2. Jaja, men den bästa och roligaste ”mammabloggaren” är du i alla fall! Skönt att foten är på bättringsvägen ❤️

    Puss & kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..