Dags att ge upp?

Ge mig inga blommor.. jag dödar alla. Det går inte! Hela mitt hem pryds av begravningsklara halvbruna blomster. Dom har fått lida hårt och kämpat men jag är helt utan respekt och omtanke.. Varenda gång jag fått en blommar har jag tänkt;

– Nu så, nu ska jag visa att jag kan.. Jag har gröna fingrar, jag kan vattna…

Men det är lika kört varenda gång. Förlåt alla ni som köpt fina gröna saker till mig <3

image

En skitdyr fjärilslavendel nått…. DÖD. Eller går den att rädda?

image

Finns det grönt finns det hopp, eller?

image

Det får bli massbegravning idag tror jag.. eller?

  1. Inte lätt det där! Hade inte jag bott i lägenhet hade det antagligen sett likadant ut för mig 😉 Här hemma kör jag i alla fall på garderobsblommor, någon annan stor, grön växt och orkidéer som ändå inte blommar större delen av tiden 🙂

    Kram kram och hoppas du får några bra tips på hur du kan liva upp växterna!

  2. Det finns fina plastblommor ;-)!!! Lavendeln i den avlånga krukan kan du säkert rädda!! Vattna igen noga släng i lite gödning o vattna ordentligt några gånger till :-)!! Hur e det med foten? Kramis fr Malmö

  3. Hahaha, skönt att jag inte är ensammen !!! <3 Jag har gett upp det där med blommor för länge sedan, men har ju fått 3 st orkideér här på sistone (den sista på mors dag) 2 av dem har nu tappat alla blommor och jag har fått rådet att klippa av stänglarna, så det har jag gjort… men jag tvivlar på att jag kommer att få dessa "åh-de-är-så-enkla-att-sköta"-blommor att blomma igen … tyvärr …

    krameli

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..