Två år

Idag är det två år sedan vi stod inför våra chockade närmsta som äkta makar. Jag var så otroligt lycklig och kär den dagen. Och för varje dag sedan dess har känslorna ökat.

Vi är lyckligt lottade. Vi har fullt med kärlek för varandra som innebär respekt och ödmjukhet. Min man gör mig till den lyckligaste kvinnan på jorden. Och jag vet att jag gör honom till den lyckligaste mannen på jorden. När man vet det om varandra, då är man trygg i sin kärlek. Inte en dag har jag tvekat.

En dag tar lyckan slut då en av oss lämnar jordelivet, men tills dess ska jag älska honom för det minsta lilla. Fredrik är mitt liv och min kärlek. Idag firar vi på bästa möjliga sätt, tillsammans.

Pool på hotellet med fantastisk utsikt.. minst sagt! Mannen och hjärtat mitt<3
Snart är det dags för behandling! En och en halvtimme med massage och peeling tillsammans! Couple treatment” på hotellet vi bor på ”Mera Spa Hotell”=)
 1. Grattis på er dag!! Så fint du skriver om er kärlek…önskar er den bästa av dagar, kramen till er båda idag!!

 2. Grattis till er båda som fann varandra bland alla nio miljoner bara här i Sverige, ha en askalashärlig dag !! 🙂 <3

 3. Så fina ni är tillsammans. Vacker dag också.

  Var själv inbjuden på min systerdotters bröllop för två år sedan. Just denna dag 21/7. Hon var lika vacker som du som brud. Hon hade vit klänning med svarta inslag och eftersom dom är fan av död skallar så hade hon det i håret och inbäddat i brudbuketten

 4. Grattis! Så underbart härligt att läsa om er starka kärlek.
  I augusti har jag och min man varit gifta i 3 år. Efter att ha levt i ett förhållande med psykisk och fysisk misshandel så var jag ordentligt trasig. Jag levde ensam i ganska många år, men så mötte jag HONOM. Allt kändes så självklart från första stund. Visst har det varit kämpigt på vägen, men med åren har jag blivit hel och vår kärlek är så stark. Att känna sådan trygghet och visshet, att man är älskad precis som man är, det är en underbar gåva. Du och din man är så fina tillsammans. Ha det riktigt gott och njut av varandra. Varje dag!
  Kram Camilla

  1. Jag blir alldeles tårögd av din kommentar. INGEN ska behöva leva i ett så fruktansvärt förhållande. Lyckan ler mot dig idag, det gör mig glad. All kärlek!

 5. Grattis till er! En sådan kärlek delar jag och min man också, det är den bästa känslan i världen <3

  1. Visst är det fantastiskt! Underbar känsla som jag hoppas att alla får känna. Glad för din skull! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..