Nakenchock på Diggiloo

Hej vännen! Jag är musikbakis idag! Jag är en musikknarkare och blir verkligen hög när det är konserter, musikaler eller musikprogram. Jag är den där pinsamma som står och vrålar, dansar, tjoar och tjimmar. Grymt pinsam med andra ord!

Igår var det en fantastisk kväll med världens finaste vänner Christian och Anna. På Svaneholms slott lös solen så länge den bara kunde och värmde våra hjärtan i takt med musikens dunkande. Härliga Diggiloo!
Vi var där mest för Oscars skull (om du frågar Mira så är han nog vår blivande svärson) (om du frågar Cornelia så är det okej med lammkött för hennes del). Och han gjorde succé trots endast sina 17 år. Han gjorde italienska låten Caruso som gjorde att hela publiken reste sig upp med tårar i ögonen och applåderade lääääänge. Så vackert..

Bra jobbat Oscar (och ni andra), ni kommer avvänjningen för mig efter ett kraftigt musikrus. Mira var lika lyrisk
– Mira visst var Oscar bra?
– Neeeeeeeej
– Var han inte?
– Nej han var faaaaaaaantaaaaaastisk mamma! 

Det blev ingen efterfest, barnen ville komma hem och sova, men vad är en bal på slottet =)

Vacker miljö minst sagt…

Och vackra vänner Christian och Anna med deras Nils, ni är så goa <3
Å så min goa man och Mira

Sötnos

Oscar hade lagt ut filtar till oss med följande lapp, hahaha bästa på länge!
Sidan om oss satt världens sötaste tjej, Saga, och hennes mamma. Dom berättade att det var deras 21:a gång dom såg Oscar uppträda!! Därför gav jag Saga lappen Oscar skrivit och tror du sötnosen blev glad? Det kan jag säga att det blev hon och det värmde i mitt hjärta. 

Nassim Al Fakir värmde upp barnen. Mira tyckte att det var konstigt, han skulle ju vara på Bolibompa!

Kvällens bästa! Du kan se det här från Youtube.

Alla artister imponerade stort! Jessika Andersson, Lena PH, Nanne Grönvall, Erik Gadd, Erik Segerstedt, Oscar, Per Andersson och Nassim Al Fakir.

Thank you for the music!

Just det, nakenchocken…. Den stod Mira för…. Fin klänning fick jag på henne och lade fram ett par trosor.. dom låg kvar hemma….. Suck…

Benen fick hon ha i kors….

LOADING..