Man ska inte googla

Hej min vän!

Jag fick ett brev från farbror doktorn häromdagen, ni vet strulet med min konstiga viktuppgång på 20 kg? Nu börjar det hända grejer, min sänka stiger kraftigt, någon inflammation pågår alltså i kroppen. Och vad gör man då? Jo man googlar. Varför gör man det mot sig själv? Så jäkla idiotiskt. Mådde jag inte dåligt innan gör jag det nu. Guuuuuud så sjuk jag är nu! Vi säger alltid till Gabriel att han ska googla för ”Google is your best friend”. Det är den dock inte för såna som mig…

Är du också en googlare när det gäller sjukdomar? 

Nu har jag i alla fall fått hjälp, det är så drygt när man bara får höra att det är åldern, för lite motion och för mycket gott. Det verkar ju som att det är något i alla fall. Jag vill veta vad… Läkaren har tagit många fler prover så vi får se.

Satan vad det oroar…

Mina guldkorn <3

 1. Urk…jag är precis likadan! Google google google 🙁 Bra att ha för det mesta…men tyvärr inte alltid…. Men snart får du svar ska du se!

  Fast ibland kan jag tycka att det är en lätt trygghet att googla ”sjukdomar” också (även fast man inte vill läsa allt)…

  Skickar en massa styrkekramar till Dig fina du! <3

 2. Usch, vad jobbigt! Låter lite som att du lider av obalans i sköldkörteln(?)
  Hoppas allt löser sig snart, sköt om dig!

  1. Ja Anna, det är inte kul alls! Som det ser ut är alla sköldkörtelprover precis som dom ska och jag äter min Levaxin. Pust… Tack för omtanken!!
   KRAM

 3. Näää man ska inte googla på olika sjukdomar, men pluggade inte din dotter till sjuksköterska?! Perfekt ju 😉

  Kram

 4. Yes! Jag är en googlare vilket gör allting värre, det slutar alltid med att man har cancer, typ.

  Är det kanske något med sköldkörteln som du har? (OBS! Inget farligt!)

  Kram

  1. Usch ja… alltid cancer! Fuck Cancer!!!
   Jag har struma men alla prover är bra enligt läkaren.. suck..
   Kramen

 5. Hej! Är själv en gogglare av stora mått och använder det mååånga gånger varje dag. Men när det handlar om sjukdomar är det inte helt lätt, många symtom stämmer i stort sett på alla diagnoser. Så ibland ställer doktor Goggle till mer oreda än nytta. Oj vad präktigt detta blev. Påminner om när en patient sa till en av mina kollegor ( som var väldigt korrekt) Dig kan man inte kalla syster Yster snarare syster Dyster! Så kan det gå… Det löser sig ska du se. Ha det bra! Kram Kerstin

 6. Jag är sån!! Under graviditeten med Ingrid så googlades det massor på ”ont i sidan” ”ont i magen” och så vidare. Dessutom har google berättat för mig at jag lider både av cancer och demens, så det är väl ganska otroligt att jag lever än …

 7. Usch! Jag är likadan. Kände ett tryck häromdagen mellan brösten och googlade. Är gravid så tänkte att det kunde ha något att göra att bebisen trycker lite uppåt. Googlade, google svarade blandannat ”Gravid kvinna dog av propp i lungorna” Och där stängde jag ner… Haha!
  Så dum man är mot sig själv. Så Hejdå google. Litar inte på dig 😀
  Och du, lycka till, <3 Kram

  1. Hahaahah men gumman då, jag vet exakt, fast jag stänger inte ner, jag fortsätter läsa!
   Många kramar, hoppas att du mår bättre nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..