Träning för Mira blir träning för mamman…

Hej! Allt bra? Vi ligger kvar på soffan vi.. förutom en stund idag när Mira höll på att ta död på sin mamma.

Jag måste tacka för era fina ord angående min google-sjuka! Ni är kanske en del som inte vet det, men jag har Struma sedan länge och äter Levaxin för det varje dag. Alla mina värden med struman är bra men den höga sänkan gör att dom kollar var det finns en inflammation någonstans, till exempel i sköldkörteln eller så misstänker dom att det är reumatiskt, det finns även en sjukdom som heter Hashimotos som många med struma drabbas av 🙁

Jo, Mira… Jag har bestämt mig för att ungen ska kunna cykla med mig till dagis i fortsättningen, och då gäller det att träna. Hon har inte varit intresserad tidigare men nu tvingar jag henne. Och det fick jag igen.. Jädrarns i hoppet vad ungen drar iväg med de små stödhjulen. Det är bara problem för henne att cykla fort och styra samtidigt, därför blir det ett jäkla springande för min del. Försöker hon tala om något för sin mamma kanske?

En sak… jag längtar tills träningen startar igång igen v.34. LÄNGTAR! Jag måste vara sjuk… 

Vi hälsade på ankorna idag, ser du det lilla livet.. ååååå mammahjärtat!

 1. Hej fnulan,
  Måste bara säga att du driver en kanon blogg, så härligt att läsa det du skriver,
  Från en sak till en annan så fick jag diagnosen knöl struma när min tjej va 3 månader, finns ju så många olika sorters struma, och det kan ju ställa till det med vikt och annat,
  Fortsätt med det du gör!
  // Lisa

  1. Åh TACK Lisa!!!! Man tröttnar ju på sitt eget tugg ibland =) Så kommer såna fina ord från dig och värmer <3
   Jag har gjort ultraljud på sköldis men där var inget.
   Puss och TACK!

 2. Det är som dom gånger jag får för mig att jag och alla tre ungarna ska ut på ”promenad” samtidigt. Dom två minsta i syskonvagn och den äldsta på cykeln. Jag lovar. en 7-åring hinner man inte alls med …
  Kram <3

 3. Jag vill bara skriva en rad om hur fantastiskt duktig du är på att skriva så som vardagen verkligen är med småbarn. Jag blir glad och varm av skratt att läsa dina rader…Själv fick jag barn väldigt väldigt tidigt 17 år så jag ska nu få glädjen att bli mormor vid 46 års ålder såååå läckert. Väntar och väntar endast 4 veckor kvar ca .Kram på dig.

  1. Åh TACK Stina!!! Jag blir så orolig att ni ska tröttna ju!
   Vad härligt att få njuta många år med ditt kommande barnbarn, lyllo dig! Berätta gärna hur det gått!
   KRAM

 4. Förstår dig med träningen. Har faktiskt kört på ganska bra på gymmet i sommar. Jag blir starkare och får sån kick. Klarar mig inte utan. Underbart.
  Kör hårt snäckan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..