Tack för direktrapport

TACK för att ni drabbade av branden delat med er, det är nog ingen i Sverige som INTE tänker på er just nu. Jag har hittat massor med hjälpgrupper på Facebook, jag ska se om jag kan göra något. Jag är extra stolt över min by just nu, flera av Veberöds brandmän har gett sig uppåt för att kunna hjälpa till. Vad jag har förstått är det många frivilliga som verkligen är medmänniskor just nu.

Vet du någon som behöver barnkläder eller annat så skicka ett mail till mig, vi har ett förråd fullt från Mira och kan säkert skicka iväg något paket. fnulan@femme.se

Nu ska vi iväg på playdate på lekplatsen. Mira klättrar på väggarna så det är välbehövligt!

Mira längtar så mycket efter sin bästis Maja och hennes Prins Olle

Puss kära

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..