Vad gör man inte för barnen

Mira såg sin Maja genom bilrutan igår och sa på kvällen:
– Mamma detta är det bästa som hänt mig?
– Vad Mira?
– Att jag fick se min Maja!

Och idag kunde inte Maja leka så Mira bröt ihop totalt. Så vad gör man inte för ungens skull, vi drog till Emporia! Hon hittade massor med kompisar på de olika lekplatserna. Hon var lycklig och vi fick vila öronen…

Igår hade vi det så mysigt på vår playdate med Fridha, Sofie och barnen. Vi har hängt ihop sedan bebisgruppen. Vi satt på en filt i 3 timmar och skvallrade och barnen hade så himla skoj. Energigivande!

På detta kortet ser jag att Mira är lik mig… läskigt..

Tindra och Mira höll ihop mot grabbarna =)

I morgon ska jag få leka med Meekatt! LÄNGTAR! Och fina Bambivännen ska också med <3 <3 <3! Vi ska på kickoff för me&iJag har packat dator och vin, kläderna köper jag på plats! Jag har redan tjuvkikat på nya kollektionen det bådar gott, det bådar en tom plånbok….
20140805-183323-66803367.jpg

www.meandi.se

LOADING..