Fnulkatt did it again…

Nu går gammeltanterna Meekatt och Fnulan och lägger sig och ungdomarna (Paula) dansar vidare i Göteborgsnatten. Cidern slog till så hårt att jag dansade loss till Japanskt discodunk, det kommer aldrig mer att hända. Jag lovar. Det var pinsamt för alla inblandade!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Vilka stjärnor jag har träffat idag, alla underbara säljare på me&i, vilken glädje och stolthet dom visar över sitt arbete. Jag blir smått sugen att få tillhöra dessa underbara tjejer!

Nu släcker vi för idag och somnar på RÄTT hotell… det höll på att sluta som när jag och Katten var i Stockholm när vi gapade och skrek att vi VISST hade bokat, men det visade sig att vi var på fel hotell. Det hände idag igen, vi kände oss hemma, det stod en skylt att ”Biggest Looser” var där. Dom i receptionen hälsade glatt hej och välkomnade oss, tro fan det…

Marita gav järnet!!!

Bästa Bambi <3

Marita, LYCKAT som vanligt!
LOADING..