Stök- dyka med huvudet före

Hej vännen i mitt stök! Är det bra med dig? Här är det kaos i hjärnan typ.. det var en *host* härlig dag idag på jobbet. Och det tog liksom aldrig riktigt slut med kaoset….


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

När jag kom hem möttes jag av säkert 100 påsar i hallen med diverse skafferigrejer, mannen hade hittat monster i mjölet och kastat allt. Sen åkte vi till IKEA (Mira behövde rastas i lekrummet) och efter halva vägen ser jag det som inte är en ovanlig syn (HÄR och HÄR och HÄR); jodå Mira hade smygit ut utan trosor igen. Det hade kunnat bli en nakenchock i leklandet. Jag såg framför mig hur väktarna drog ut oss skrikandes i handklovar.

Suck, vem är hon lik? Jag kan ju låta tudorna hänga löst här hemma, men jag är aldrig troslös. Det måste vara efter hennes pappa för han brukar också vara utan trosor =)

Stök

Jaha, det här blev ju billigt…


LOADING..