I WANT YOU!

En vecka avklarad….. många veckor kvar till nästa sommar. Jag ska klara det, jag ska överleva. Det har varit en rolig vecka på jobbet, men idag var det den bästa. Jag fick faktiskt mycket beröm. Det värmde. Som chef får man inte det så ofta. Min chef får det nästan aldrig (förlåt mamsen men du är bäst!).

Hörrö ni ni, som jag har förstått det är ni många nya stjärnor här inne hos mig, VÄLKOMNA! Skitkul att du är här! Och ni som varit här länge, uppför er nu och hälsa fint på de nya läsarna, buga och bocka om det krävs! Skriver du en kommentar så får du alltid svar samtidigt som jag publicerar det du skrivit, jag älskar att kommunicera med er, men känn det inte som ett tvång!Jag hälsar alltid på hos er som skriver en snutt men hinner inte alltid skriva tillbaka, förlåt. VÅGA vara otrevlig och jag ska låta ”läppstiftstjuven” jaga er i era drömmar.. dvs en läppstiftsprydd Mira.. Fy fasiken det är läskigt!

Frågestund? Japp, släng ut era frågor så ska ni få svar! LOVE U

Mira aka Läppstiftstjuven

Förutom på bloggen hittar ni mig på BloglovinInstagramFacebook och Twitter(ej aktivt)

 1. Hua, vilken läbbans bild. Hejsan, jag halkade in till din blogg här via Niiinis eller Mirka kommer inte ihåg vilken. Du skriver så härligt och öppenhjärtligt = me like.
  Kommer nu att kika in till dig och läsa vad du skriver om din härliga familj och erat liv. Själv så har mina tre juveler flyttat hemifrån nu och man saknar dom verkligen. Så det är lite uppiggande o läsa om din familj och barn med go i 😉 Ha en trevlig avslutning av veckan o en underbar helg. Kram Synnöve

 2. Jag måste säga att bilden är underbar! När jag kom in på bloggen för att kika om du hade något nytt inlägg så föll min blick direkt på bilden. Så klara fina färger på en gullig unge

 3. Hej fina Fnulan!
  Vart blir tiden av?! Vi skulle ju få till nån träff med malmögänget men tiden springer iväg?!
  På måndag börjar jag jobba efter fem veckors sem. Ångest

  Kan låta mkt med fem veckor men vi har renoverat vårt nyköpta hus och flyttat vareviga dag. Är helt slut!
  Köket är nu klart. Stolt att vi gjorde det helt själv!
  Se gärna bilder på bloggen.

  Hoppas vi ses snart
  Stor kram!!

  /Annika

 4. Å herregud att en sån söt unge kan se så läskig ut alltså.
  Första jobbveckan e klart värst men sen går det ju av bara farten, har själv varit i gång i snart fyra veckor….efter sex härliga lediga veckor. Gottar mig år att det regnar och åskar på alla som har semester medan jag sliter hehe.
  Kram Putzi

 5. Hej snygging!
  Ja tänk att första arbetsveckan snart är gjord, lovely!
  Fint väder, saknad dotter kommer hem från Kos ikväll och helgen ligger framför oss.
  Önskar dig och familjen en härlig helg!
  Kram

 6. Bugar och bockar och niger så alla volangerna hoppar.
  Hon är inte så farlig, den där Fnulan – förutom när man är elak.. 🙂
  Lovar att jag ska vara snäll, även om jag gärna hade tagit en dust med din tuffa, mysiga lilla tjej 😉
  Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..