Men vad händer?

Tjejkvällen igår blev inte så farlig så att jag inte klarat av att blogga ännu =) Det kom ett jobb, ett kalas och en goding emellan. Disken från gårdagskvällens härlighet står fortfarande kvar i uterummet. Det är inte klokt vad fyra snackiga tjejer kan svina och skratta. Och var ni inte där ska ni skaka av rädsla, för då var det säkert dig vi snackade skit om ;)

Nej det var inte vi fyra på bilden…. men vill du se hur jag såg ut i högstadiet, vågar du? STACKARS ER!

Jag fick sticka iväg snabbt som en höna skiter och jobba idag, sen var det kalas för grabbarna grus och på hemvägen fick jag träffa Bea. En av mina läsare (och vars blogg jag tittar in på emellanåt) som följt mig sedan stenåldern. Så kul och härligt att få krama henne (och hennes goa mamma och syster).

Mmmmmmmmmmm mmmmm MMMMM: Focaccia som mannen bakat, oliver, skinka, salami, ost i flera sorter, melon, vindruvor, kex, choklad och jäkligt gott sällskap!

Klart Mira ville va med på tjejdejt, här sitter hon hos sin nya kompis Camilla

Linda, Cicas (som jag bott granne med sen jag var nyfödd), Camilla och Jag. Bundisar från förr, som Linda kallar oss ”Barndomssystrar” fint.. <3

Mannen fick också vara med, han fick agera allas Poolskötare

 Nu ska jag försöka vara lördagsledig med familjen min.

LOADING..