Olika tvillingar

Mins systers tvillingpojkar hade kalas idag och då slog det mig, jisses att tvillingar kan vara olika! Och det har dom varit hela livet, sedan dag ett. Dom ser olika ut, pratar olika, har olika flickvänner (phu!) och lever helt olika liv. Jag tror inte att dom har något som den andre har förutom samma föräldrar, men jag börjar fasiken undra om dom ens har det. Lustigt att det kan bli så!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag har alltid velat ha en tvilling! Taskig mamma jag har som inte fixade det åt mig. Undrar om det är försent?

Deras olikheter visade sig väldigt mycket på deras födelsedagspresenter från oss =)

Se så olika dom är, en med kryllehår och en med rakt, mosters pojkar som jag älskar så högt <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..