Öööö….

Jag får mail från viktväktarna, viktklubben, cambridge, lchf-klubben, slanka och ja gud vet allt och hans mormor. Nu har någon till och med lagt en lapp på bilen… Spännande detta, med allas deras jagande av kunder förstår jag att dessa företagens anställda i alla fall är smala!

Jag går den andra vägen, träning och mat i lagom mängder, för det mår jag bra av.

  1. Jag förespråkar ju Herbalife som jag använt i mer än 3 års tid. Det har hjälpt mig att behålla vikten. Men att kunna kombinera mat och motion är inte alltid så lätt, en stor eloge till dem som lyckas faktiskt. Särskilt om man har barn man ska hinna med, handla, tvätta, jobba etc. Ibland räcker inte tiden till.
    Kram jess
    *Style de Vie*

    1. Ja det är inte alls lätt, och jag misslyckas ofta. Men eftersom jag har en dotter med anorexia historia kan jag inte använda sådana produkter, eller kan kan jag, men vill inte. Sen vet jag att det är bra för många och det är det för mig med faktiskt.
      Kramen fina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..