Men herregud…

--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Hohoooo är ni kvar??? Jag förstår om ni rymmer fältet efter allt mitt farande.. Men NU är jag himma igen efter en hysterisk dag i Polen. Det värsta var inte farandet mellan BåtenMera Spa-Cykeltaxi på Strandenpromenaden Sopot-Sheraton-Live Cooking på In Asia-Zatoka Sztuki-Monte Cassino-Centrum Riviera-Båten, allt på 10 timmar. Det värsta var att det blev så fruktansvärt trevligt så att jag har fått en träningsvärk i skrattmusklerna och magen har växt till det dubbla. Nu är jag inte gravid i nionde månaden med ett barn utan med sexlingar så stor som min mage är. Plånboken har konstigt nog tömts så det ekar i den.

Men, fasiken vad roligt vi har haft det! Ni får lite efterhand. Att jag är kär i Polen vet ni redan men nu har jag fått uppleva mycket nytt tillsammans med underbara vänner. Fast jag har en klängapa på mig som vill vara med mamma så ni får mer sen.

Här kommer i alla fall fynden:

Dom här två damerna alltså, dom är inte bara skitsnygga dom är världsbäst också… Ylva och Alexandra från Stena Line, all respekt för er som fixat allt! Ni kan läsa deras reseblogg om resan här. Kolla gärna in den fantastiska filmen där.
Kolla in Alexandras instagram om du är intresserad av inredning, herre min jävlar så fina kort och bra inspiratione LOVE IT! @alexandrahanssonh

LOADING..