Mira bloggar om familjen

Jag vill att mitt liv blir det bästa jag har. Och kaniner är så söta så att jag älskar dom. Prinsessor älskar jag och dom finns på riktigt, tror jag. Jag gillar pirater också, men dom finns INTE på riktigt. Jag gillar filmer om prinsessor och Pocahontas. Jag är lite busig och jag byter kläder men bara ibland (alltid). Fisar luktar inte gott, bara mina.

Min Mamma hon är jättevacker tycker jag. Och hon har åkt en båt som jag ska åka nån gång. Mamma badar ibland men inte alltid. Hon kan nog inte simma så bra.
Min Pappa är så tokig, han säger Kajsa till mig hela tiden men det vill jag inte berätta för nån. Pappa är bra på att mysa med mig.
Cornelia hon bor inte här längre, hon bor på en egen lägenhet. Ibland kommer hon hem till mig och kramas.
Gabriel är kär i Matilda. Jag vill inte att dom pussas för det är min Gabriel.
Grynet (katten) har man inget att berätta om, men jag har en vovve (nix…).

När jag blir stor ska jag bestämma över alla planer och vara en vampyr och en prinsessa, Jag ska köpa en riktig Blairkrona med när jag är rik.

– Mamma nu räcker det med skriva, säger Mira 4 år.

//Mira aka Läppstiftstjuven

Tänkvärt…
LOADING..