Dusch Fobi, Nudist, javisst!

Jag med dusch fobi kan fortfarande INTE komma över all nakenhet i Tyskland. Jag som till och med blir generad när jag duschar i offentliga duschar höll ju på att dö. Speciellt när jag stod och skulle handla korv och en man ställde sig bakom mig med snorren dingilidongande i ryggen på mig (ja nästan faktiskt). Det var INTE en Bratwurst säger de som såg spektaklet. Chocken blev total när en man letade efter något i sanden och stod med rumpan emot mig med lätt särade ben. Dingelindongagrejena vajade ikapp med vinden…

Mira ville vara naken på stranden och jag sa blankt nej. Då tittade hon på mig och sa med ledsna ögon
Men dom får ju mamma, sa hon och pekade mot ett naket gäng i havet. Är det för att dom är tjocka och gamla?

Vad svarar man då…. Den ungen har minsann alltid svar på tal. Helt galet! Hon måste vara lik sin pappa =) Rapp i snudan när det behövs. Gabriel är likadan. Jaja, okej då, det är väl från mig då!! Lika bra att erkänna sina brister och tillgångar.

Nä nu ska jag försöka sudda ut de där snuskbilderna jag fick i huvudet.

dusch fobi

Ser ni den fina utsikten mot Sassnitz vi hade från stranden?

Puss love

 1. Hahaha, jag har varit på nudiststrand några gånger och tyckte allt var ok. Bara lite ovant att stå och käka hamburgaren naken. Men, vart ni på nudiststrand? För man kan väl inte springa naken lite här och där i hela Tyskland??
  kram Jess
  *bajs och tamponger*

 2. Är du säker på att ni inte hamnade på en nudiststrand?! 😉 Undra hur det kommer sig att just tyskarna känner en så otrolig frihet och bekvämlighet i att vara nakna offentligt?

  Håller med om att utsikten till höger om nakenbadarna är fin att titta på 🙂

  Kram kram

 3. En fråga till dig, bästa Fnulan… Jag hoppas att du inte tar illa upp 😮

  Jag har liksom identifierat mig lite med dig, trott att vi varit ungefär lika ”stora”. Lite mulliga sisådär : )

  I ett tidigare inlägg skriver du om MeandI och deras jeans. Då blev jag glad, kvalité för kvinnliga former trodde jag. Surfar glatt in på MeandIs sida och har tänkt beställa ett par jeans. Ser till min förvåning att de bara finns i upp till tumstorlek 32. Det kommer ju inte jag i… på långa vägar… Det är ju normalstorkek! Inget för någon som jag som är ”mycket kvinna”. Men du kommer i jeansen alltså? Är de rymliga? Eller är jag inte i din storlek utan mycket tjockare?

  Hälsningar från en som snart också går med rumpan bar, inte bara på beachen som tyskarna, utan hela tiden, eftersom det är så jäkla svårt att hitta bra jeans : )

  1. HAhah nejdå Caroline, jag tar inte illa upp alls. Jag har strl. 32 och dom är snälla i storleken och har massor av stretch. Det är helt klart de skönaste jeansen jag har ägt. Hhah nej ingen ska behöva gå naken!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..