Krig på hemmaplan

Igår var det en jättestor dag för min man. Det var nog den lyckligaste dagen någonsin för honom. Inte ens dagar som vårt bröllop, Miras födelse, hans överlevnadsdag och att han träffade just mig kan slå denna söndag. Inte ens att Luleå vinner (är de Allsvenskan eller slutspel eller nått??) kommer att slå högre.

Detta kommer han att leva på länge och jag är lycklig för hans skull. För igår hände det.

Dillskruvarnas återkomst!

Han är helt GALEN i dessa skruvar och han har tjatat i 100 år typ och nästan gråtit floder för att dom inte funnits. En gång om året har han kört till Sjöbo Marknad ENBART för att köpa en kopia av skruvarna, men nu är dom här på riktigt igen.

Jag vill tacka Estrella som bidragit till att vårt äktenskap återigen blommat av kärlek och inte bitterhet för att skruvarnas tid var över. Men…. fasiken vad små påsar!

Mannens första skörd, 6 påsar. Han körde ända in till Lund idag för att köpa dom..
image

Inte ens Mira fick smaka… då har det gått långt…

LOADING..