Dagens Mira

Nej usch jag är ur gängorna lite, ska ta fram verktygen och skruva ihop mig.. Idag ska jag till Endokrinen, ÄNTLIGEN!!! Jag har med mig de vassa armbågarna och surfisblicken. Tydligen ska det behövas där…

Mira kände sig så fin i lördags när hon skulle till leklandet med pappa. ”Ta en bild mamma” och det gjorde jag såklart!

image

Kofta: H&M
Klänning: Vet i smen.. Tror att mormorn köpt den
Tajts: Ullared
Strumpor: Ullared
Medalj: Hästtidningen
Hår: Pappan

I morgon smäller det med lite historia på me&i, gamla godingar som nästan vi alla känner igen dyker upp på nytt. Lovley! Memory Lane, here we come! Och ni kan säkert gissa vilken klänning Mira bokat på collaget med lite utvalda kläder.

IMG_6381.JPG
  1. Mira har en härligt vinnande stil! Spännande med me&i-nostalgitripp, ser att man känner igen några gamla godingar… 🙂 Själv hoppas jag förstås att de snart ska leverera mer FÄRG och MÖNSTER även till mammorna 🙂

  2. Här är en till som är lite ur gängorna, snorig och hostig…lite ”tyckersyndommigsjälv” stuket senaste dagarna. Men det är väl bara att bita ihop 😉 Hoppas att det gick bra för dig idag, håller tummarna för det!Kramen

  3. Hoppas du kom någon vart på endokrinologen vännen.
    Bianca hade en Me%I tunika med geishor på när hon var ngt år gammal, det är superfint mönster och färger på den.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..