Mört var det här =)

Hej på dig underbaring! Jag kommer insläntrande lite sent här på kvällen men jag har jobbat sedan 8 i morse… Jag får berätta mera i morgon om voltande smaklökar och fantastiska möten med andra bloggare, men jag lovade att visa en bild på vad frissan Fridha gjorde idag. Är det någon som kan det där med färgning så är det den tjejen. Idag ville hon testa en annan sak på mig. Ett nytt sätt att sätta i hår. Tror ni att jag sa nej?
– Bring it on bara! 


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Så nu har jag lite huvudvärk och det beror inte på ölen jag tog med Marica, Rebecca, Poppis och Cornelia efter Spisaeventet. Nej drar lite i hårbotten om vi säger så. Men vill man va fin får man lida pin.

Röda toner i håret och breda slingor…. fiiiiiint!! Och en ”Frozenfläta” me like!

LOADING..