Diagnosen är för lite sex

Hejsan hoppsan, vilken dag detta varit. Lite smått kaotisk på jobbet denna måndag. Men man ska väl vara glad för att man har ett jobb att gå till.

Några tonåriga pojkar har blivit hysteriska över mitt inlägg igår och jag har fått en hel del elaka och omogna kommentarer. Snälla tonåriga pågar (i alla fall er som kallat både mig och min dotter det ena och det andra); Jag ber om ursäkt för ett ointressant inlägg med en bild som min dotter skickat till mig. Jag ber också om ursäkt för att jag är medelålders och tittar på Paradise Hotel. Tydligen så ska man inte göra det i min ålder. Diagnosen är visst för lite sex när man tittar på Paradise Hotel när man är över 30 år. Intressant =)

Nej skärpning på denna mamma. Jag ska vara ett föredöme och inte skriva om snusk i bloggen. Det är inte lätt för nya att komma in här och förstå att det mesta är skrivet med stor ironi och glimten i ögat… Som Ylva skulle säga ”Whatever

Och vet ni, jag och min dotter tar oss inte av elaka kommentarer, för vi båda vet att vi varken är det ena eller det andra..

 

LOADING..