Du är aldrig ensam

Huuuu åååå vojne vojne… Jag ligger ner med huvudet bland alla papper på jobbet. Nja, det är synd om mig. Jag frossar och fryser och fnyser… Lunchen smakar inget och jag är allmänt off. Jag får nog ge upp och ta min hosta med mig hem och lägga mig. Värker i bröstet och kroppen är illröd. Jag är ALDRIG sjuk, men nu är jag fan dödende.

På tal om sjukdom (fast mycket allvarligare än mitt tycka-synd-om-mig dravel), det finns några eldsjälar som arbetar hårt för att öka kunskapen och vetskapen om den psykiska ohälsa som finns bland våra ungdomar. Det är skrämmande hur självmordsstatistiken ökar bland våra unga. Det gör mig varm i hjärtat och jag vill därför uppmuntra er att visa ert stöd till detta projekt.

”Projektet startades för att bidra till en mer öppen dialog kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa. Alla drabbas, men ingen vågar prata om det. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet, nu bryter vi isen och bidrar till att fler vågar söka hjälp för sin psykiska ohälsa”
Projektet har ett så fint namn som ALDRIG ENSAM

Ambassadörer (bland annat Filip & Fredrik, ”Yoga Girl” Rachel och initiativtagaren Charlie Eriksson arbetar hårt med projektet.

 Här hittar ni deras hemsida och Facebooksida 

logo

  1. Viktigt område. Viktigt att vi pratar om det. Men också viktigt att vi hjälps åt att skapa ett samhälle och en värld där det är lättare att känna framtidshopp. Fin sida de har fått till förresten! Roligt se att bl.a. år idol Jon Olsson är med bland sponsorerna 🙂

    1. Japp…. ganska tabu ändå.. Varför förstår jag egentligen inte, alla gör väl det bästa för sina barn?

      KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..