Det rör på sig…

Dagens lunch, nja det blev lite rester. Äsch vad tusan det är föda. Igår var det en dålig matdag, men en sak fick jag i mig utan att blinka, en hel påse med sockerfritt godis. Påsen gick nog in på tvären och jag svalde utan att tugga. Jisses vad godis är gott. MEN…. Det där sockerfria godiset har en effekt, en så kallat laxerande effekt eller hur man ska uttrycka sig.  Det blev ganska rörigt i magen ;)


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Fast det är just det jag måste komma ifrån, hetsätningen. Jag måste sluta ersätta BRA mat med godis och kakor och istället äta i lagom mängder. Framförallt måste jag lära mig att TUGGA & NJUTA!

Igår hämtade jag ut ett paket från ViktVäktarna (fotot är stulet av Bambi) och jag blev så tacksam och glad. Inte nog med att jag kommer att må bättre för att jag får en bra relation till mat, jag blir bortskämd också… Har du testat någon Viktväktarprodukt som du vill tipsa om? Det finns kanske något du inte kan leva utan? Berätta!

En annan webshop som du verkligen ska besöka är min kollega Maricas, hon säljer ut det mesta eftersom hon ska flytta sin fysiska affär. Bra priser på massor av fina saker!

 

LOADING..