När mannen fyller år

Godmorgon :)
Här har vi varit uppe läääänge eftersom mannen fyller år idag. Jag tror att han fyller 20 eftersom han är sex år yngre än mig. Japp lammet smakar gott :)

Och vad köper man till en som har allt.  Jo man åker till hans jobb och handlar. Haha förlåt men.. nöden har ingen lag. Han blev säkert jäääääääääääääääääätreglad att vi lägger pengarna på Mediamarkt och inte något annat ställe ;).

JAG FYLLER ÅR NÄSTA VECKA DEN 9:E (markerat så att familjen inte glömmer denna viktiga dag) så nu ska jag börja leta efter grejer jag önskar mig 🙂 Bäst att se till så att familjen vet vad dom ska köpa..

image

Mira fick själv välja vad pappa skulle få, hon valde ett spel för då kunde dom spela tillsammans =)
Jag köpte en sån där tandborste ni vet, sån som kittlar i hela munnen
Gariel gav färgglada knivar (me like!!!)

image

Men den bästa paketen var säkert denna från hans faster Tutta och kusiner Eva och Helen. En låda full med dillskruvar =) Tomtarna på bilden ovan har Helen virkat, visst är dom söta.
Japp denna paketen är oslagbar…

Ikväll kommer vinnaren av legotävlingen!!

  1. Haha…jag har också markerat i almanackan när jag fyller år (markerar iofs alla födelsedagar där)…Och så brukar jag göra små kryss i t ex Guldfynds utskick och lägga fram så dom kan se vad mamma gillar!! Det visar sig imorgon om strategin fungerat för då fyller jag år 🙂 Känns sådär…en elev sa när han hörde hur många år jag fyller att ” då har du levt halva livet nu då ” ….,,får hoppas på det 🙂 Man kanske ska vara tacksam för att man levt ännu ett år utan sjukdomar och elände….!! Kramen till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..