Favorit i repris

God kväller. Måndag i morgon, och det vet ni ju vad jag tycker om det. I och för sig innebär det en dag närmre min födelsedag =)


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Idag gjorde jag den där goda soppan som är så enkel, billig och otroligt god. Resterna från gårdagens tacos fick agera huvudrollen och sen kastade jag i sånt jag hade hemma. Nu har jag fyra matlådor i frysen =)
Jag kallar soppan ”Tacosoppa” 🙂 Kryddorna är inte så noga beräknade, det får du smaka av själv, och du väljer också själv hur mycket grönsaker du vill ha i. Tänk bara på magen (eller familjen) med kålen 😉 Vill du ha soppan matigare så kan du fylla på med pasta eller potatis, eller varför inte en klick gräddfil om du har råd.

Eftersom ”Tacosoppan” är så billig som 6 pp så festade jag till det med två ”rostemacko” och mini lätta. Gudars så gott!

LOADING..