Paradise Hotel fortsätter spöka i dotterns liv…

Men asså… har vi inte haft med grabbarna i Paradise Hotel tillräckligt att göra? Efter förra (<–LÄNK) chocken kommer nästa chock… Snart dyker väl Cornelia själv upp i programmet, och då lovar jag att jag INTE tittar!!

01:43: – Mamma… Kristian hälsar…..

Paradise Hotel

Cornelia gillar att tetas med mamma och grabbarna… Men Kristian.. håll de k*ta ögonen ifrån min dotter ;)) Eller är dom bara fulla?

02:02: – Mamma… Erik hälsar också…

Herregud dom skulle kunna vara ett par, ser fasiken så ut 

Cornelia var ute igår. Calle verkar vara ett minne blott för nu har Cornelia träffat både Erik och Christian. Och alla tre ser ut som att dom trivs väldigt bra i varandras sällskap. Men vad ska de stackars pojkarna tro om mig när Cornelia berättar att jag ÄLSKAR Paradise Hotel och är över 40 år… Dom ser nog mig som en snusktant som sitter och frossar i deras intriger och nattliga aktiviteter under guppande täcken. Nja… kanske inte i guppandet direkt men i deras intelligenta repliker frossar jag massor. 😉 Guppa klarar jag bra utan deras hjälp =)

Men om jag träffar de små pojkarna kan jag berätta att jag har en framtidsplan åt dom.
Erik hade passat väldigt bra som väskhållare på Tv4 programmet ”Deal or no deal”
Christian hade varit en utmärkt programledare i Bolibompa.
Japp, killar hör av er om ni vill ha en manager!

 

Och ni som så osmakligt förra gången skrev (<–LÄNK) det ena och det andra om mig och min dotter, jag hoppas att budskapet är tydligt denna gången… Inlägget är fullt av humor och ironi och Cornelia har haft en kul kväll på krogen precis som alla andra tjejer i hennes ålder. Hon retas med mig eftersom hon själv inte tittar på PH men jag gör så vill hon tetas med foton 😉

LOADING..