Är det du som vunnit?

Hej min vän, dagens lunchinlägg. Brukar du läsa bloggar när du sveper i dig gårdagens rester? Det är nog den tiden på dygnet jag surfar runt mest bland mina bloggkollegor. Förutom mina vänner på femme.se läser jag ofta: Meekatt, Spiderchick, Bloggkommentatorerna


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Ja jag läser många fler men kommer att sprida lite bloggkärlek hela veckan och länka till några av mina favoriter. Vem är din bloggfavorit?

Vinnare då? Vi börjar med vinnaren av me&i plagget =) Vinnaren blev Mayas pappa som vill se tusenskönor på några plagg och det mönstret har faktiskt inte me&i haft tidigare. Så Mayas pappa maila mig på fnulan@femme.se så fixar vi ditt pris =)
GRATTIS 

 

LOADING..