Dopdagspresent

Haha ja jag och min svägerska är så himla olika. När hennes son döptes och mannen blev Miltons gudfar  (eller fadder..) så var vi jag och mannen smarta. Vi är liksom väldigt glömska av oss. Så vi satte in en summa pengar på Miltons konto. 100 kr x 20 år. På det sättet har vi gott samvete fast vi glömmer dopdagen.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Men Anna, världens bästa svägerska och faster och gudmor till Mira. Hon har full koll på alla datum. Så varje år kommer en present på dopdagen. Oftast något hon gjort själv. Jag vill vara som Anna. Du kan se hennes alster på Instagram @pysselanna. Syns det att hon jobbar på Panduro?

I år fick Mira en låda full med julpyssel. Nu ligger det i hela soffan. Hallå var ska jag få plats och soffvila?  Jaja det blir till att pyssla istället. Då är en av mig och Mira lycklig i alla fall. Guess who.

I morgon är det miiiiiiiiiiiiiin dag!!!

 

 

LOADING..