Helvetes dag

Ja andra kan säkert ha det värre men denna dagen har varit ett helvete för mig. Jag har verkligen varit nära ett nervsammanbrott. Ni vet när det bara blir för mycket på en gång, utan att det egentligen är något så vissa dagar känns det bara skit.  Riktigt skit..

Det började med att jag vaknade den tid jag skulle varit på dagis. Kommer ut i bilen och det är verkligen NOLL bensin så jag tvingade ner och tanka.
När vi kommer inspringande på dagis så ser jag alla barn i balklänningar, FAN Nobelmiddagen. Och direkt därefter såg jag alla luciakläder, FAN lucia på kvällen och alla kläder skulle vara där innan.

Mira ser lite ledsen ut men glömde det snabbt. Men det gjorde inte mamman. Jag satte mig i bilen och började tjuta istället. Jag kände mig verkligen som en urdålig mamma, en misslyckad mamma som inte kommer ihåg något.

Jag körde som värsta rallybruden mitt i byn  (jaaa förlåt herr Polis), hem och roffa åt mig en prinsessklänning och tiara till Mira. Luciagrejer hittade jag verkligen inte någonstans. Nä men då tjuter vi lite igen då… Sen dumpade av klänningen på dagis, ner på Konsum och hittade luciagrejer där.

Sen såg jag min mamma på jobbet och tjöt lite till..  Ja ibland blir det för mycket tyvärr.. Ja  naturligtvis blev vi försenade när vi skulle få på Mira Luciagrejerna, men det blev lucia i alla fall…

Jag återkommer senare ikväll med vinnare och ny tävling, LOVAR, jag ska bara andas lite först.
PUSS

image

 1. Känner stressen komma krypandes bara jag läser!
  Men ingen ”urdålig mamma” eller ”en misslyckad mamma” hade suttit och tjutit i bilen över den situationen.
  Du gjorde allt i din makt för att lösa problemet och det verkade som att du löste det ganska bra ändå?

  Ta tio djupa och kom tillbaka imorgon 🙂

 2. tack, tack sååååå jävla mycket! De va precis detta jag behövde höra… Att jag inte är ensam om att glömma saker och ting och grina för allt!!!!!
  Du ska se att morgondagen kommer bli sååååå mycket bättre!
  Puss och kram K

 3. Ja vissa dagar blir inte som man tänkt , det visar bara att vi är människor och inte robotar 🙂 hoppas kvällen blev lugnare. Med vänlig hälsning, Marie

 4. Fasiken… men iband är de lite skönt att lipa åxå. Kanske inte läge igår bara. Skönt att allt till slut blev bra. Så söt hon blev ju. Kram

 5. Man får ha sådana dagar, men de suger.. och då ör det bra att gråta ut lite. <3 Du är en toppenmamma, kärlek mäts inte i prinsessklänningar även om jag förstår att det känns så just då. Jag hade nog reagerat PRECIS likadant! Kramar

 6. Glöm inte att du är en fantastisk mamma och Mira ser ut att va på fint humör & söt som attan i lusselinne:-
  Kram på dig.

 7. Åh det där med sista minuten lösningar känner jag så väl igen. Jag fattar inte hur folk KLARAR sina dagar. Men jag tycker ändå det är jobbigare när man bråkar med barnen för saker som inte är deras fel utan man bara tappar det helt. Usch, sådana dagar är skitjobbiga att ta sig igenom.
  Tur att det gick bra tillslut. Och så söta de ser ut också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..