Jo men såklart, det är min son

Upp med Veiron ottan. Ja ni som är lite äldre vet absolut vad jag menar. Ni som inte vet behöver inte fråga för då känner jag mig lastgammal.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

I morse var det dags för Gabriels luciatåg, det sista på grundskolan. Jag visste faktiskt inte om jag ville gå dit eftersom min lilla vampyr har en förmåga att ”stajla” till det. Ibland till och med så att mamman skäms ;). Ja, man kan skämmas för sina barn ibland, men det är med kärlek.

Jodå.. luciatåget kom in och jag såg inte sonen. Men jag såg en ”neonstjärna” som blinkade likt epilepsifarornas hysteriska ljus. Då insåg jag ganska snabbt vem det var, jo min son.. Iklädd ett lakan fasttejpat med silvertejp…

Jaja, det blev ett stämningsfullt luciatåg som vanligt trots Gabriels ihärdiga blinkande.

pst. ny tävling ikväll =) ds

LOADING..