BÄSTA tävlingen i år och BÄSTA dagistipset

Hej vännen, om du hade sett mig nu hade du nog skrattat för jag sitter på toa och bloggar med datorn i knät =) NEJ jag kissar bara men det är underbart att sitta här för (ibland) får man faktiskt vara ifred. Jag har sagt till Mira att stanken är vääääääääääääääldigt farlig för små prinsessor.

Jo idag gjorde jag något JÄTTEKUL, jag lånade ut min kamera till dagisfröken Marie. Så på ett sätt har jag varit med Mira på dagis. Det var så roligt att se korten på henne när vi kom hem för det var precis som att det var ett annat barn. Så låna ut din kamera till ditt barns dagis, skitkul!!! Men säg till dagisfröken att inte fotografera andra barn utan bara ditt hjärtebarn.

I morgon kommer VÄRLDENS bästa tävling! Jag vill att ALLA ska vinna men det är tre som har turen <3 Åh jag längtar efter att få berätta för er!

Här kommer dagiskorten =)

Nu har mamma gått precis =)

Lite mys i soffan innan samlingen

Samling, jag undrar vad min stjärna tänker på

idag blev det korv till lunch. Konstigt, hemma äter Mira inte ketchup =)

Utelek på eftermiddagen

och bus =) TACK Marie för att du hjälpte mig med detta och tack Mira för att vi fick följa med dig på dagis <3

LOADING..