Efter jul

Godmorgon min bloggvän. Vad gör du? jag sitter i pyjamasen och ser på ”Bästa barnvakten” med Sean Banan som barnvakt. Jag dör av skratt och Mira också. Han är ju för skön den token.

Jag måste försöka komma i lite julstämning. Vi har inte tagit fram något juligt, ingen gran, ingen tomte, jag har inte ens bakat den godaste Kavringen i världen. Igår bakade vi (Mira) pepparkakor i alla fall. Med viss stil…

Livet har kommit efter för vår del av vissa anledningar, men vi får försöka komma ikapp så gott det går. Ibland får det ta lite mer tid, jul blir det i alla fall. Vare sig vi vill eller ej.

  1. Är nyss hemkommen efter julshopping…Var klar ganska fort faktiskt! Känner också att jag ligger efter med en massa saker men som sagt, jul blir det ändå 🙂 Kramen från mig till dig!

  2. Vi ligger oxå efter.. Men baka lussekatter kan man göra alla andra dagar oxå! Pepparkakshuset är ett färdigt från ikea som är ihopsatt med smältlim- barnen gillar när det blir resultat snabbt :-)!! Och jovisst en julgran är på plats, det ger lite mer julstämning :-D! Ska bli så sköntoch få vara ledig 24-28 vi har stängt butiken, Ska försöka njuta av lyxen att vara med barnen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..