Lille Jul hos oss

Förutom stressen med allt man har glömt och som man skulle ha haft gjort redan så är det ganska mysigt med lille jul. Vi samlas äter och myser och jag springer runt och fixar det sista inför julafton.

Varje år avslutar jag lille jul med att säga,
– Aaaaaaaaaaaaldrig mer uppesittarkväll på tv4.
Hela familjen nickar bekräftande att mitt val att slopa ”skiten” är rätt. .

Ikväll är det dags, det är uppesittarkväll och lotterna är inköpta…..

Vi ska äta räkmackor, ost och kex och annat smarrigt. Maten ska vara så långt ifrån julmat som det är möjligt. Egentligen vill jag ha tacos men familjen röstar nog ner mig.

Hur firar du lille jul??

Jodå, julen kom till oss med =)

Mannen har bakat tekakor och pillat räkor hela eftermiddagen för att alla ska få en lyxig räkmacka.. MUMS

  1. Vad mysigt ni har det och mysigt med lillejul och mysa med familjen ❤ Jag och min son är hos hans mormor och tittar vi också på bingolotto. Försöker få en uns av julstämning som jag inte ens har. Lite snö kanske hade hjälpt. Haha! God jul på dig och tack för en fin blogg, helt i min smak! Härligt med folk som bjuder på sig själv.

  2. Firade med barnen igår.. En liten jultallrik och sen laxmiddag 🙂 Tyvärr för mycket godis oxå så upp 4 kg på vågen 🙂 Men nu tar vi tag i det igen 🙂

  3. För att undvika förvirring så är det jag som är Tanten, men fick inte registrera med det namnet.
    Vi firar lillejul lite olika. Jag har mina barn varannan jul så när de är hemma klär vi granen och tjuvsmakar julgodis/kakor. Tyvärr låg jag på soffan och tittade på när de gjorde det igår. Roade mig sedan med att krama toastolen lite pga migrän deluxe. Är inte helt pigg än så ligger i sängen med sonen som spelar spel. Kärleken och tösen sover.

    Önskar dig en fantastisk julafton

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..