Viktresultat efter julmaten

Igår fick jag ett sms ”Hej, detta är din ViktVäktarcoach, du kommer väl i morgon?”

Gulp…..

Jag försökte komma på flera anledningar till att inte gå dit men det fanns inga. Jag försökte intala mig att alla resultat är bra även de dåliga. Äsch, vad är ett litet plus när jag ätit och njutit över julen. Jag har inte offrat så mycket. Jag kan överleva juldagen utan att stoppa in tio knäck i munnen samtidigt. Jag lovar.

Jaja, jag gick dit i mina tunnaste kläder och ursvulten. Jag fick faktiskt chocken när jag såg resultatet... – 1,4 kg….. Min andra stjärna fick pryda mitt ViktVäktarkort.

JIPPIE, så jag har gått ner 6,6 kg på mina 7 veckor och är mer än nöjd för jag känner att uppoffringarna faktiskt är otroligt små för det fina resultatet. Jag skyndade mig till Ica, tog tre paket mjöl för att känna hur mycket 6 kg är, och det är faktiskt mycket!

Nu får du första månaden gratis på ViktVäktarna. Vill du hänga på? Det är roligare om vi är fler!

Ännu en härlig dag från dagens pulkaåkning =)

 

LOADING..