Mina favoritreor!

Godmorgon vännen, japp här går allt i slowmotion, hur farao ska jag komma upp i morgonbitti? Vi är uppe till 2 på natten och jag vaknar vid 9.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

I natt satt jag och surfade runt på mellandagsreor, jag HATAR verkligen köer och folksamlingar så jag sköter det hellre hemifrån. Nu ryker alla julklapps och födelsedagspengar jag fått =) Men jag får så mycket mer ju!

Yves Rocher har en galen rea på MASSOR av produkter. Jag hade turen att få deras kalender men där var många favoriter som jag köpte hem ett ex till av som till exempel duschgelen ”Funtastic” med glitter för 29 kr. Nu ska jag glittra på fest!

Duschgel - Funtastic

image

image

Love forever rea ligger på ”Outlet och Rea flik”. Där klickade jag hem denna älsklingen till halva priset som jag hoppas komma innan nyår som jag ska ha till ett par tajta skinnbrallor.

width=419

Style Levels rea hittar du HÄR och där hittade jag denna godingen till halva priset. Den är också fin till både skinnpaltor eller jeans. 

STYLE LEVEL -  ALICIA BLOUSE

Inte rea men jävligt snygga brallor på Style Level… me want…. Får vänta till nästa rea med dom…

STYLE LEVEL - THE BLACK PANTS

H&M har som vanligt också en bra rea, här fyndade jag denna koftan för 100 kr.

Sen har jag (tyvärr…) hittat lite grejer till Mira på Lekmers rea och kläder till henne på Kids Brandstore

Denna ska hon få på sin namnsdag, visst är den söt? Den är till halva priset nu, me like!!
Om ebbe barnkläder - Karin grandpa Klänning

Japp, jag har tjänat MASSOR av pengar på rean men nu är plånoken tom!! Har du några bra mellandagsreatips du kan dela med dig? 

 

 

  1. Du inledde mig i frestelse…. Klickade precis hem en klänning från style level! Svart nederdel och leo upptill 🙂 tack för det… Hihi
    Och tack för uppfriskande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..