Mira is saying….

Hej vännen! Japp Mira sitter som vanligt nästan i knäet på mig. Gud vad ”mammig och pappig” hon är för tillfället. Ju mer ledig hon är, desto mer klängig blir hon. Jäkla tur att jag fick lämna hemmet (Mira) en stund idag =)
När vi låg och mös i sängen så låg jag över mer än halva, då gnällde mannen lite över det- då försvarade Mira sin mamma
– Men pappa det är bara för att mamma är så stor! Hon behöver mer plats!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Jo, jag älskar henne villkorslöst ….

Jag har fått lyxa till det idag igen hos Bahar och Matilda på Pefect Skin i Malmö. Ingen dålig vinst jag vann på en barnmässa… 2.500 kr i ansiktslyx, det är så man skäms.. men också njuter. Men på nyår måste man vara fin och vissa får kämpa mer än andra =)

FANTASTISKA tjejer, jag blir så väl omhändertagen av dessa proffs. Matilda berömde mig idag för att jag faktiskt tagit hand om min hud sedan jag var hos henne sist, men jag har många år att ta igen…. Suck, jag vill ha min 20 års Malins lyster tillbaka. Är det ett minne blott?

Idag njöt jag av en lång ansiktsmassage och kemisk peeling- jaja, pormasktömningen var väl kanske inte det skönaste, men jag kände mig så ren efteråt. Gött. Väl värt ett besök för dig som är i närheten av Malmö!

 

LOADING..