Finbjudning

När du läser detta har vi fingäster =) Mannen har lagat mat hela dagen, det blir Italiensk potatiskaka, entrecote som marinerats i fyra dagar, smörslungad svamp, glaserade rotfrukter, sparris och rödvinssås. Till efterrätt har jag gjort en snäll variant av marängtårta som jag hittade på ViktVäktarnas forum.

SUPERLÄTT!
1 förp. Marabou Dajm
1 marängbotten (färdigköpt…)
4 dl blåbär
4 dl vaniljvisp
Vispa vaniljvispen hårt i cirka 3 minuter. Hacka chokladen och blanda i smeten. Häll allt i en form med löstagbar kant (kolla storlek mot marängbotten). Över såsen lägger du marängbotten upp och ner. Frys i några timmar och plocka fram en stund innan servering och vänd upp på ett fat och på med bären. 
Mmmmmmmmmm detta är 8 portioner och en portion kostar 4pp

Jag glömde kolla storleken på formen….. hoppsan

Entrecote när den är som bäst…. Lång marinering och sedan i lergrytan!

Nu är det bara vinet och gästerna som saknas

LOADING..