Förstår ni nu eller?

Det fattar väl vem som helst att jag inte kan ha ett städat hem när jag är dödligt allergisk mot damm.
Vi har storstädning på jobbet, och såhär ser jag ut på armen efter slagsmålet med dammråttorna i förrådet.. Dags att sjukskriva sig. Länge.

 1. oj !!!! vad hemskt att vara så allergisk, vad hemskt att sitta på ett jobb med såååå mycket damm. Man har nog mer än vad man vet och därför sitter säkert jag och nyser varje dag, varje morgon. Jag är liiite allergisk mot damm men inte så pass som du.

  Hoppas att det går över snart.

 2. Men…är det seriöst någon kvalsterallergi?? Jag brukar se ut sådär när jag bråkat med pappkartonger på mitt förra jobb…..
  Kram J

 3. Hej du fina!! Stackars dig!!!! Måste vara jättejobbigt.
  Har du provar antihistamintabletter?
  Kortisonkräm?
  Visat hos doktorn någon gång?
  Kliar det också….?
  Är det bara på underarmarna?
  Inte hörs det väl att jag jobbat på apotek?? 😉
  Tycker synd om dig….
  Ska fortfarande svara men när jag ska skriva något speciellt jag skjuter jag upp det för jag vill så gärna skriva ”rätt”. Låter konstigt kanske…
  Jättekram på dig och krya på ”exemen” !!!!!!

  1. Hej fina! Jaaaaaaaa kliar så jag blir GALEN!!!! Nej jag har inte testat tabletter eller kräm för det går ju över =). Nej ingen doktor, borde jag det? Ta allergitester? Japp, bara underarmarna men det är ju där jag kommer i kontakt med dammet.
   TACK för din omtanke, du är bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..