Bakom kulisserna

Hej vännen, förlåt min frånvaro, min semesterdag gick åt till att ta hand om bloggen och mina i ”riktiga livet vänner”.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag fick komma in i det heligaste igår. Jag fick komma in innanför dörrarna på ViktVäktarnas huvudkontor. Det kändes stort. Jag fick träffa Regionchefen Anette och alla underbara medarbetare. Vilket glatt och härligt gäng. Anette berättade om företagets vision och mål samt hur det går till när en ny coach ska anställas. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig att arbeta som coach fast tiden räcker inte till, men vi ska arbeta tillsammans på andra sätt ;).

Sen kom det… fotografering och intervju. Ut i kylan på Emporias högsta punkt där vi tog bilder a´la Carolas stormvindar och efteråt intervjuades jag om mitt ViktVäktarna. Detta ska finnas på deras hemsida och i det veckoblad alla medlemmar får på sina möten. Läskigt. Min coach Anci var med och nickade stolt när jag berättade om mina tankar.

Det ska bli kul att se artikeln i det färdiga materialet och få visa det för dig.

Nä nu ska jag till jobbet, stressigt som vanligt.

Kan dom, kan jag!

LOADING..