Cornelias hot

Hej vännen, nu har Cornelia varit hemma hos sin mamma flera gånger, hon börjar känna sig som hemma igen, Jag tycker att det är supermysigt att ha henne hemma men när hon säger vissa saker får jag rysningar….

– Det är så mysigt hemma mamma.
– Ja visst är det skönt att vara hemma hos världens bästa mamma?
– Ja det är det mamma, så pass mycket så att jag vill flytta hem igen
– ALDRIG i livet, blir mitt svar och det kom direkt från hjärtat.

Där gick gränsen! Nej såklart är hon alltid välkommen hem, men vår relation har blivit så himla annorlunda och underbar. Det ÄR påfrestande att ha stora barn hemma. Stora barn tar STOR plats, så är det. Vi har det så mysigt nu när hon väl är hemma så varför förstöra det?
Nej farao, nu får det vara bra, ungen får komma på besök så är det bra med det.

LOADING..