Att få till det utan barnen…

Det är minsann inte lätt… speciellt inte när vi gjorde som vi gjorde…

Vi började kvällen med ett besök på Emporia och Smarteyes, mannen behövde nya brillor. Och humm.. eller.. nej det är inte så direkt upphetsande att se sin man i diverse ”glasögonsattiraljer”. Alltså, ingen bra start på vår romantiska kväll. Jag dog av skratt och var tvungen att fota honom utan hans vetskap. Marie som jobbade som optiker trodde nog inte att vi var kloka men höll god min och fortsatte sitt proffsiga arbete.

Här kollar optikerassistenten diverse, tryck och sånt ni vet.. Ni som aldrig fått testat ert tryck i era ögon, ni har inte missat något. Puffet gör inte ont men man hoppar till i alla fall, så där lite spännande och adrenalinpumpande =)

Jodå älsket… jag älskar dig ändå!

Jag har varit mycket hos optiken, men jag aldrig sett hur dom arbetar, dock har det gått framåt i utvecklingen, tack gode gud för det. Nu klickas det och trixas med en datormus så bara funkar allt! Innan satt man i en timme MINST, nu tar det cirka 15 minuter.

Jätteduktiga Marie! Henne träffar ni på Smarteyes på Emporia i Malmö 

Jodå mannen min behövde nya brillor. Jag JUBLADE, för jag ville gärna att han bytte sina bågar.. Marie optikern ordnade även en remiss till en specialist på skelning som kanske kan hjälpa honom i och med att han ofta har huvudvärk. Det visste faktiskt inte jag att optikern kunde. Smidigt!

Sen kom det jobbiga… att välja bågar… Men alltså ärligt, det är en djungel! Till slut stod vi där med 10 par i händerna och skakade på huvudet. Rickard fick rycka in och hjälpa oss och tog faktiskt det första paret jag valde ut och sa;
– Det är denna bågen han ska ha!
Husfriden var ett faktum igen. Inte visste jag att optikerassistenten hade utbildning i parterapi =) Om två veckor är mannens nya brillor klara, vilken tur så att han kan se sin vackra fru ordentligt igen. Tack Smarteyes för väldigt god service!

Uppgivet…. för mycket att välja på! Men till slut så…

Efteråt skulle vi gå och äta en god middag på tu man hand.. Vi hamnade precis sidan om Max och femtielva barnfamiljer… Jo jätteromantiskt.. Verkligen… Man tycker inte om andras barn när man lämnat bort sina egna, så är det. Vi kastade i oss Sushin, skrattade och sprang där ifrån fort som bara den…

Jaja, maten och sälskapet var väldigt bra! Det är väl huvudsaken?

Och en sak till……

Hur äckligt snygg är inte denna donnan???

I samarbete med Smarteyes

    1. Ja Kerstin så kan det vara, men jag är i alla fall ärlig med att det är så. Det är en del av ”jobbet” som bloggare, men jag samarbetar dock enbart och skriver bara om det jag kan stå för. Det är fortfarande MINA ord och ingen annans.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..