Bra ”gå-bort-present”

God morgon min vän. Hur mår du idag? Jag mår fin fint och sitter och väntar på att Mira ska förstå att hon MÅSTE bli klar för att mamma ska hinna i tid till jobbet. Barn har en mekanism som innebär att dom inte förstår sånt, och tack gode gud så innebär den mekanismen att dom är VÄLDIGT svårstressade också.

I lördags när vi var hos våra vänner tog vi med oss världens bästa (och otroligt uppskattad) ”gå-bort-present”. Mannen (www.hobbybagaren.se) hade bakat två sorters kakor. Han gör en vanlig sån där deg ni vet.. (smördeg-mördeg-trolldeg?) och tar i diverse läckerbitar. Denna gången blev det en kaka med krossade Marianne karameller och en kaka fick nötcreme och choklad.

HALLELUJA vad gott! Ska jag tvinga honom att lägga ut receptet?

Nä nu verkar Mira vara färdig, HALLELUJA!

Det är verkligen en ”gå-bort-present” tycker jag!

LOADING..