Snäll fru!

God Morgon idag är jag en snäll fru. Solen skiner och mannen med den, jag var en fantastisk fru och skickade iväg honom på en golftävling idag. Visst är jag snäll och underbar? Visst skulle du vilja vara gift med mig?

Det har absolut inte med min påskpresent att göra.. Eller, lite kanske. Jag känner att jag ska vara skitsnäll för tillfället. För vad fick jag? Jo en resa till mig och Mira till Turkiet i maj! Vi åker till samma gamla ställe, nu är det fjärde gången gillt, Pasha Bay, here we come! Varför ändra på ett vinnande koncept?

Jag är lite skrajsen över att åka iväg ensam men alla på stället känner oss och det är tryggt. Jag LÄNGTAR och Mira LÄNGTAR ännu mer! Kvalitetstid så det skriker om det. Men ett STORT problem, vem f*n ska smörja in mig på ryggen???

Snäll fru

Jaaaaaa!! Bamse vi vill kramas!!!

 1. Vilken härlig påskpresent!! Snäll man du har <3 Och ryggen tycker jag du kan be Bamse hjälpa dig med 😉 Kramen till dig!

 2. Nu skäms jag rejält eftersom det här är första gången jag lämnar avstamp hos dig. Då har jag ändå läst din underbara blogg under lång tid, så lång tid att jag inte ens kommer erkänna det. Känns pinsamt och lite stalkervarning. Ska bli ändring! Flåt

  1. Men fina Mia, vad roligt att du skrev idag! Inte ska du skämmas. Jag är glad att du sa hej denna gången =) KRAM och TACK

   1. Det hade varit underbart! Och jag hade gärna hängt på, men eftersom jag ska till både New York och Mallis inom loppet på två veckor här i april/maj blir det nog lite svårt…. Gärna en annan gång!!
    Puss

 3. Jag kan följa med som sällskapsdam för dom kalla drinkarna i solstolen, jA JA Kanske kan smörja på ryggen någon gång då & då med. Vad gör man inte för lite sol:-)
  Vi kollar just också Turkiet by the way men i juni. Kramen till dig

 4. Halloj igen!
  Nu såg jag att bara en bit av min kommentar skickades.
  Anledningen som fick mig att få tummen ur att äntligen kommentera hos dig och din underbara blogg var faktiskt att jag såg att ni ska till Pascha Bay i maj. Jag ska dra med mig mannen, sonen och vår alldeles då nyblivna 5 åriga Matilda till just Pascha Bay den 17 maj. Som jag längtar! Vi har varit till Seven Seas i Side med Frititdsresor vilket var den bästa familjesemester jag varit på. Underbart ställe men nu vill maken se något nytt så jag hoppas att Pascha är lika bra som många säger.. Tell me more..:):)
  Så är vi där samtidigt så knackar jag dig lite lätt på ryggen och maken kan lika gärna smörja in oss samtidigt när han ändå håller på!
  KRAM

 5. Ser fram emot dina inlägg därifrån (och alla andra också förstås!) Ska dit i oktober. Är lite skeptisk till stort-hotellområde-all-inclusive-barasvenskar-konceptet men blir bjuden på resan och då kan man ju inte tacka nej! Är maten ok? Blir inte riktigt klok på om det finns vattenrutschkanorna för de större barnen eller om det bara är framtidsvisioner på bilderna. Kanske vet du?!

  1. Nej åh var inte orolig, det är UNDERNBART! Min fjärde gång så det säger väl en del =) Maten är jättebra och har ett gigantiskt utbud. Det ska vara nytt i år med kanorna, jag kan berätta mer när vi kommit hem eller är där. Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..