Modevisning

Ja jag vill så gärna visa er ALLT, men ni får ett litet smakprov för ni är många som vill se =) Mira var så glad och lycklig för att få vara med. Hon gick till och med med på att ha knickers. DET är en bedrift som Johanna klarade…

TACK till me&i som gav oss ett så roligt och ärofyllt uppdrag!! Och tack till Loppi som lånade ut scenen <3

Mer senare……

Foto: Petra Kyllerman @kyllerphoto Goa Mira tittar rakt in i kameran och ler, söta unge! Hon tjatar att hon vill göra det fler gånger! Och vet ni, nu ser till och med jag att jag gått ner i vikt! TACK för det ViktVäktarna!!!!! <3

Foto: www.angelicahedstrom.se

Ni får se mer i morgon, jag inväntar mer foton! Här sätter i alla fall Kicki på Mira lite läppglans efter MASSOR med tjat =)

Jag har på mig:
Jeans: me&i HÄR
Tröja: me&i HÄRSkor: Nike
Hår & Smink: Kicki Burman

Mira har på sig:
Knickers: me&i HÄR
Tröja: me&i HÄR
Kavaj: me&i HÄR
Boa: stulen från mellon 😉
Skor: Hemma…..
Hår & Smink: Mamma & Kicki Burman

LOADING..