Vinnare av 4goodkvällen

Hej tjejer (för det är bara kvinns som får vara med i 4 goodnätverket. Nu har vi kommit fram till vinnarna av två biljetter var till kvällen den 6 maj. Det kommer att bli en höjdare.

Det är så ledsamt att ni är så många som har eller har haft det jobbigt och har svårt för att se det positiva i ert liv. Många kramar till er alla. Nu vill jag att ALLA kommenterar här hos mig med något positivt utan att skriva något som är/varit negativt. Låt oss skapa massor med positiva energier! KOM IGEN! Jag börjar:

Positiva saker i mitt liv:
Min man, mina barn, mina föräldrar, övrig familj, mina vänner, jag har ett bra jobb. jag har många goda människor omkring mig, att jag och familjen är friska, bloggen, bloggläsare, mina barnböcker, mitt hus, bil m.m., att jag ska till Turkiet och Danmark i maj, att min man är grym på att laga mat och är snällast i världen, att min Cornelia har sitt drömjobb, att Gabriel har kommit in på sitt förstahandsval i gymnasiet, att Mira fick sina drömmar uppfyllda i helgen…. Japp massor……

De fyra vinnarna är:
Synnöve, Carita, Camilla W och Jane

GRATTIS! Maila mig på fnulan@femme.se så fixar jag in er på gästlistan <3 Hoppas att vi kramas på kvällen!

Kram från mig <3

 1. Jag är glad för alla möjligheter i livet, även om jag inte alltid tar chansen. Jag har en fin familj, 4 friska barn.¨
  Jag har ett helt okej hus, mat på bordet och kläder på kroppen. just nu letar jag fler bloggevent för jag tycker de är kul och vill skapa nya kontakter. jag vill uppnå och försöker komma närmare mina mål. stor krsam till dej.

 2. Bra tänkt Malin att man ska fokusera mer på det positiva än negativa i ens liv <3
  Jag är glad för: min familj, att vi är friska, mitt hus, mina fina vänner och min blogg.
  Jenny <3

 3. Då fortsätter jag Fnulan: Att jag är frisk, har min älskade familj runt mig, sötaste barnbarnet, ett jobb som jag trivs med, bästa arbetskamraterna, att jag gått ner i vikt, ska få åka till Gotland i juni och Danmark i juli, ska besöka min allra bästa vän i Dalarna, jag har ett hus,en trädgård, att våren är här och att semestern inte är långt borta 🙂 Stora kramen till dig!

 4. Jag hade en riktig turdag i fredags.
  Först när jag skulle parkera utanför ”western union ombudet” så hittade jag en parkeringslapp med 12 minuter tillgodo när jag öppnade bildörren.
  När jag skulle betala överföringen sa han ”få se då om det fungerar, det har inte fungerat för de fyra senaste kunderna”. Men för mig funkade det direkt!
  Sen skulle jag köpa en ansiktskräm, den skulle kosta 320 kr men när hon slog in min i kassan kostade den bara 280 istället.
  Lyxdag tänkte jag och köpte en trisslott.
  Skrapade fram 100.000 två gånger, dock inte en tredje. Det hade ju varit kul om jag fått avsluta så men det gjorde inget. Jag hade ju redan haft en så lyckosam dag. Å sen fick jag åka hem och fredagsmysa redan vid ettiden med familjen. 🙂

 5. Att jag är gravid; detta som var omöjligt ♡
  Att jag ska få träffa dig 6/5; toklycka ♡
  Att det är vår ♡
  Att livet är den finaste gåva vi får ♡

  Kraaaam ♡♡♡

  Mail kommer bums!

 6. Har nu varit i kontakt med min vän Kerstin som jag vann biljetterna till, hon blev glatt överraskad.
  Hon hör av sig till dig.

  Satt och pratade med goda vänner häromkvällen, dom sa det du som gått igenom så mycket, hur orkar man. Jag svarade man omger sig med goda och positiva vänner det hjälper en igenom en massa och sen att ha en stöttande och förstående familj omkring sig är A och O.
  Man klarar mer än vad man tror, 1996 fick jag sjukdomen Meniérs (det innebär yrselanfall, konstant tinnitus och förlorad hörsel på vänster öra), 2000 så tappade jag allt hår på hela kroppen, tog beslutet ganska snabbt att inte bära peruk. Sedan födseln gråstarr på höger öga och har i stort sett bara ledsyn på det ögat. Sen finns det en massa annat tråkigt i mitt liv. MEN det positiva är Jag har en underbar och stöttande man, vi har snart varit gifta i 26 år, tre underbara barn (20,25 och 28 år) väntar bara på barnbarnen nu. Massor av goda vänner som vi umgås med, middagar, utflykter till spännande resmål det finns massor härligt och underbart i mitt liv.

  Ha det så bra nu Malin och jag önskar dig en härlig vecka.
  Kram Synnöve

 7. Glädjen i mitt liv är min son, bebisen i magen som kommer om sex veckor, min övriga familj/vänner, hälsan, och att vi har varandra. Ser fram emot en fin sommar, tänker varje morgon på något som kommer att förgylla min dag, och på kvällen tänker jag alltid ut något som har berikat dagen. Jag undviker negativ energi och fokuserar på att det oftast finns lösningar och förklaringar till när något inte går riktigt som man tänkt. Detta bidrar till att jag i princip oftast alltid är på gott humör och harmonisk. Är mkt tacksam över livet. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..