Konstiga Stockholmare prankas

Jag fick höra en helt galen sak på Österlen eventet. Jag tror fortfarande att några av tjejerna skojade med mig. Nu förstår jag stressen i tunnelbanan och hetsen i alla affärer i huvudstaden. Allt handlar endast om en enda sak, dom stackars huvudstadsinvånarna (i alla fall dom som bor inne i stan) ser för guds skull inte stjärnorna om kvällarna och kan inte känna av de starka känslorna med en stjärnklar natt, det är som balsam i själen.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Men va? Alltså skojar dom med mig? Försöker dom lura mig, inte farao kan det stämma, hur är det möjligt?? Det är väl bara att kolla uppåt liksom? Hur svårt kan det va?

Det känns som ett jätteprank mot mig, visst luras dom???

LOADING..