Nu börjar vi semestern

---Pressresa i samarbete med Stena Line---

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

 

Idag packar vi för fullt. I morgon drar vi till Danmark och ska vara där i fem dagar och kommer att ha det minst sagt fullt upp. Vi kör dit eftersom det bara tar 3 timmar för oss i Skåne. Kommer du längre uppifrån så är det all idé i världen att åka med StenaLine från Göteborg/Varberg. Som ni vet är jag redan frälst i den danska gemytligheten och deras barnvänliga sinne. Så därför längtar jag tillbaka.

Vi ska bo i en stuga som ligger mitt i smeten bland alla aktiviteter. Vi bokade via Sembo och ska bo på Riis feriepark. Anledningen till detta val är enkelt, det är lika långt till alla attraktioner och det är mycket som händer på stället om man tröttnar på varandra =).Det var faktiskt det billigaste alternativet också. Jag ska berätta för dig hur det var!

Vi åker söndag och då tar vi Lalandia, måndag Legoland, tisdag Givskud Zoo, onsdag Legoland och torsdag Lalandia =) Full rulle eller vad säger du!

Japp är det sommar är det detta jag dricker!

LOADING..