Legoland dag 1

Men ååååå vad jag (vi) älskar Legoland. Och vet du vad jag gillar allra mest? De underbart trevliga människorna som jobbar där. Dom är så himla fina, trevliga och rara. Det är guld värt!! Och idag tänkte jag att det är så prisvärt att vara där för allt (nästan) ingår och det är en så otrolig upplevelse för alla sinnen. Jag blir som ett barn på nytt och klappar förtjust händerna när jag ser något spännande.

Nu får ni en bildbomb för jag är helt slut i rutan efter 20.000 steg i den vackra gemytliga parken. Jag berättar mera efter dag 2 på Legoland. I morgon blir det Givskud Zoo.

”När är vi framme….” NUUU

Detta var nog Miras favorit händelse, Visst smälter hon in bra med sina Lego Friends =)

På grund av mannens handikapp har vi turen att slippa köa på några karuseller! Helt fantastiskt!!! Mannen hade dock hellre köat och haft sitt ben såklart <3

Matilda och Gabriel sprang rundor för sig själv och hörde av sig när magarna knorrade. Vi käkade på en snabbmatsställe men det finns ett gigantiskt stort utbud på mat. Nästa gång tar vi med oss egen matsäck för där är massor med ställen att äta picknick på.

Här blev jag impad, Världens största legobygge, 20,8 ton väger detta skepp!! Coolt och STORT

Hahhaha denna grabben gillar jag =)

Teatern var superkul enligt Mira =)

Här skulle nog Mira kunna stanna hela dagen, hon kände sig hemma.

Atlantis gillade Mira också, eller ja, vad gillade hon inte!!

Detta är min absoluta favorit i miniatyrlandet, hahha detta är på det svenska området =) Säger en hel del

Men asså…… hur verkligt är inte detta?`Och allt är av lego.

Nu sover Mira, och jag lovar att det tog inte mer än 5 sekunder….

 

 

  1. Legoland är verkligen toppen! Vår Viktor som idag är 16 år ÄLSKADE lego när han var yngre. Han hade hur mycket som helst o lärde sig tidigt att tyda ritningarna o bygga ihop det ena stora bygget efter det andra. Min man har tillbringat många julaftnar på golvet byggandes lego också hihi… När Viktor fyllde 6 år bestämde vi med hans bästa kompis Oscar och hans familj att vi skulle överraska grabbarna med en heldag på legoland. Vi åkte dit var för sig och hade stämt träff utanför entren. Vi bor i Påskallavik på ostkusten och har ca 40 mil till Göteborg, sen färjan över till Fredrikshamn vidare ner till Billund, ett antal timmar och mil. När vi kommer där och går får Viktor syn på kompisen, där är Oscar säger han och vinkar!!! Som att det var alldeles självklart att han står där och väntar så långt hemifrån! Behöver väl inte säga att de hade en toppendag, och syskonen och vi vuxna också. Ha en fortsatt trevlig semester! Kram till hela fina familjen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..