Sembo och Riis Feriepark

ÄNTLIGEN tack SEMBO! Nu har jag fått tid till att fixa med alla hundrasjuttielva kort jag har på kameran. Det är alltid då när man är borta att det är så mycket som ska göras när man kommer hem. Jag skriver mycket om resor med barn och jag hoppas att du uppskattar det! Jag vill gärna underlätta för dig och din familj.

Nu vill jag berätta om ferieparken vi bodde på. Vi bokade via Sembo som jag berättat innan. Dom har jättebra paketpris till Danmark (och många många andra länder) och skräddarsydde vår tripp till oss efter våra (krav) önskemål. Vi mailade till kundtjänst vad det var vi ville ha och sökte, och då fick vi rekommenderat Riis =)

Riis feriepark ligger nära de tre huvudattraktionerna Legoland, Lalandia och Givskud Zoo. Någon kilometer bort har du Give där du kan handla mat och annat. Det finns även fotbollsgolf och ett Ismejeri Engnmarker där barnen kan få se hur glass tillverkas och se bondgården med alla djur. Vissa dagar var där smakfester!

På Riis finns det mesta för familjen. Vi bodde i en stuga på 25 kvm. Det hade lika bra gått med en mindre men eftersom vi skulle stanna fyra nätter så ville vi ha mer plats. Du kan även tälta eller ha husvagnen med dig dit. Där fanns en lite affär och pizzeria.

För barnen var det himmelriket med pool och rutschkana, linbana, studsmattor, trollkarl på besök, trampbilar att låna, lekplatser, getter att mata, stort schack, bordtennis och minigolf. Ja, dom går med andra ord INTE sysslolösa. Vi drabbades tyvärr av det dåliga vädret varje kväll så Mira kunde inte njuta av alla aktiviteter.

Det var trevlig service med en reception som var öppen 7-23. På morgonen kunde du köpa varma och nybakade frallor.

Det enda minuset är ett dåligt internet, dock ska det inte vara ett problem på semestern eftersom det ska läggas åt sidan då. För min del är det katastrof eftersom jag ändå har ett jobb som kräver internetuppkoppling. Ett tips är att köpa ett kontantkort i en affär och surfa med det istället om du måste.

Vi handlade all mat och tillagade själv i stugan som hade bra med köksutrustning. Det var ett bra sätt att hålla i ekonomin lite. Vi tog faktiskt med oss matsäck varje dag också.

Jo vi är supernöjda! Läget och priset är helt outstanding! Att få allt som ett paket är ovärderligt, du slipper själv göra något mer än att njuta av din tid med barnen. Tack för det Sembo! 

Ett annat bra tips för dig som tänkt semestra i Danmark är att kolla in min kategori Danmark, där jag skriver massor om det. Du kan även ha koll på Visit Denmark där det finns massor med bra tips.

Kramen

Så såg vår stuga ut =)

Barnens rum

Vårt sovrum till höger

En del av köksdelen

Bra uteplats! Vi köpte engångsgrillar med oss

Helt okej toalett.

Här fanns MASSOR att göra för barnen!

Mira kollade in trollkarlen på lite avstånd… hon är ofta försiktig i början..

Sen gick det bra =)

Det viktigaste… barnen hade det superbra tillsammans!

LOADING..