Titt på tudorna, som ett magiskt trollspö

Jag svämmar över av all kärlek och pepp jag får av er. Det är skönt med bekräftelse men det viktigaste är att jag själv känner det inombords. Och denna gången gör jag det. Det är en lyckokänsla.

Idag har jag fått se tudorna när jag var på Tereskliniken. Jane har plåstrat om dom på nytt och godkänt dom. Och om några veckor ska Gie, plastikkirurgen få inspektera sitt mästerverk. För i mina ögon är dom två små liven ett riktigt konstverk som passar mig ypperligt. Jag sa till Jane att det hände något efter operationen, det var som att något tagit ett trollspö och gett mig en magisk formel.

Helt plötsligt så blev jag rakryggad och såg mig själv på ett helt annat sätt. Och jag tyckte om det jag såg. Nu tåras mina ögon, men det är alldeles för svårt att beskriva hur mycket operationen gett mig. Jag vet att ni som gjort det försökt berätta för mig, men inte trodde jag att det var möjligt. ÅH nu rinner tårarna….

Ljuvliga tudor!

Ja, jag gjorde en ”Fire & ice” behandling också men det får du veta mer om sen vännen.

image

Dom var SÅ fina! Knappt synbart att jag opererades för två veckor sedan. Såklart har jag fortfarande känningar efter operationen. Det svider i såren om råkar jag ta för tungt då drar hela kroppen ihop sig. Jag börjar kunna lunka på i ett högre tempo också men svullnaden är så gott som borta och jag kan ”shejka” lite till musiken =)

image

Nu ska jag fortsätta omtejpningen hemma på egen hand men ska återkomma vid minsta lilla. Jag ska däremot köpa silikontejp istället då det ska göra ärren finare och min hud är inte sådär jätteglad för hudtejpen..

image

Sen kom den här härliga människan, Johannes, in och ville titta på kollegan Gies konstverk. Han är en annan fantastisk plastikkirurg på Tereskliniken och ledande sådan med ett stort namn inom branschen. Han var så stolt över sin kollegas arbete. vad roligt att höra sånt beröm mellan kollegorna!
Han fick även titta på min mage, och hallå där.. vilken aha upplevelse! Jag ville göra en ”liten bukis” men Johannes berättade så ingående och förklarade verkligen på ett sätt så jag förstod. Han visade mig exakt allt… Ja svårt att beskriva, men gud vad proffsig han var att förklara på ett pedagogiskt sätt. Och en sak jag gillade, när han pratade med mig så höll han liksom tag sådär tröstande om mina handleder, precis som att ”Var inte rädd- tillsammans klarar vi detta Malin”.
Attans att han fick kolla för nu blev jag ännu mera sugen. De 24 kilona jag har gått ner har lagt sig som en hängande glad mun under magen… Jag vill inte se ut som en glad gubbe på magen, jag vill bara vara det i ansiktet =)

  1. Hej Fnulan. Underbara, vackra du. Varför har jag inte börjar läsa din blogg tidigare? 🙂 Jag har lite att ta igen men började för nån dag sedan att läsa om din förra höst och nu har jag kommit till mars 2015. Ibland känns dina inlägg (speciellt vad gäller vikten och operationen) som om jag skrivit det själv. Sååå kul att följa din resa. Själv startade jag på 98 kilo, tappade 33 av dom och i november 2014 gjorde jag en stor bukplastik och ett bröstlyft samtidigt (på Tereskliniken även jag men på annan ort än dig). Det bästa jag gjort. Den känslan du beskriver om brösten. Man kan ju tro att det är nyhetens behag. Men jag kan säga att den nyheten varar än. Det har i och för sig inte ens gått ett år men varje gång jag ser mina bröst i spegeln blir jag lika salig av lycka. 🙂 Massor med kramar till dig. /V

    1. HEJ! Vad kul att hittat till mig, det är alltid roligt med nya bekantskaper <3 Vad roligt att få läsa om din resa! Jag vill så gärna fixa min mage men det kostar trots allt ganska mycket pengar och jag tänkte att jag ska låta kroppen ta igen sig lite nu innan. Vad skönt att man är glad länge, jag kan inte tänka mig ngt annat. =)
      Stor kram på dig, tack för dina fina ord och för att du skrev

  2. Tack Fnulan för att du berättar, nu bestämde jag mig så mamma och jag bokat in oss i Malmö. Visa gärna bilder på före och efter. Tack

  3. Hej, jag har bokat två tider för bukplastik konsultationer nu i september….så spännande! Vet itne om det är en liten eller stor men det blir jag väl varse om!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..